[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

25 градови кои се поубави со снег

Print Friendly, PDF & Email

Снегот има моќ да го претвори секој град во бајка.

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-001.jpg

Без оглед на тоа дали ја сакате или мразите зимата, вистината е – цел свет е поубав кога е покриен со снег.

Посебно убави се овие 25 градови, кои вреди да ги видите во зима, излезени како од снежна бајка:

Ротенбург Обдертаубер, Германија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-1.jpg

Квинстаун, Нов Зеланд

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-2.jpg

Халштат, Австрија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-3.jpg

Фунес, Италија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-4.jpg

Серфаус, Австрија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-5.jpg

Монт Булер, Австралија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-6.jpg

Калитри, Италија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-7.jpg

Ширакава-Го, Јапонија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-8.jpg

Марлоу, Англија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-9.jpg

Зермат, Швајцарија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-10.jpg

Квакорток, Гренланд

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-11.jpg

Вјборг, Русија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-12.jpg

Ел Чалтен, Аргентина

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-13.jpg

Дамулс, Австрија

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-14.jpg

About the Author