[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Ариес Виза Центар

Print Friendly, PDF & Email

Ариес Виза Центар

Основана во 1999 година, туристичка агенција Ариес и Ариес Виза Центар како дел од целокупното работење  на агенцијата е приватна туристичка агенција  со партнерски тим од искусни имиграциски адвокати, консултанти  и специјалисти кои ги претставуваат нашите клиенти  кои сакаат да аплицираат за некои од различните типови  виза. Ариес Виза Центар  обезбедува консалтинг  услуги засновани на  на официјалните услови  на миграциските закони , помагање и застапување на нашите клиенти преку процесот на апликација  за виза кои често пати се прилично  сложени. Сите одлуки за доделување виза остануваат кај имиграциските служби а под услов паликантите  да поднесат валидна пријава користејќи ги официјалнилте бесплатни формулари достапни на веб-страницате на  секоја земја каде сакате да аплицирате и исполнувајќи ги релевантните критериуми. Нашата работа е да со нашето стручно знаење помош на наште надворешни советници Ви помогнеме да го одберете правилниот пат за добивање на соодветниот тип на виза….

Ви Благодариме за Вашата доверба.

Ариес Виза Центар…

About the Author