[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА АВСТРАЛИЈА И НОВ ЗЕЛАНД

Destination/Airline Airline Od Solun Od Skopje Od Sofija Rebooking fee in EUR
SYDNEY *

TK/EK

1080 www.aviokarti.com.mk
1180  www.aviokarti.com.mk free
MELBОURNE

TK/QR

1080 www.aviokarti.com.mk 1250  www.aviokarti.com.mk free
ADELAIDE *

TK/EY

1112 www.aviokarti.com.mk 1380  www.aviokarti.com.mk free
BRISBANE

OU/QF

1220 www.aviokarti.com.mk 1320 www.aviokarti.com.mk free
PERTH

OU/QF

1230 www.aviokarti.com.mk 1390 www.aviokarti.com.mk free
AUCKLAND

OU/CX

1464 www.aviokarti.com.mk  1420 www.aviokarti.com.mk free

ВАЖНИ НАПОМЕНИ!

Цените се дадени за авионска карта со вклучени аеродромски такси и сите други давачки во Еур, за плаќање исклучиво во денарска протвредност по курс 1 Еур = 61,80 МКД. Цените се променливи и не секогаш ја има на располагање класата на сервис по најповолната цена. Информирајте се во агенција или проверете на он лајн пребарувачот. Следат специјални попусти за редовни клиенти и корпорации.

Важат Општите услови на патување на СКТМ и услувите на авиокомпаниите према класа на сервис.

Организирани секојдневни трансфери до аеродромите Скопје, Солун, Тирана и Софија.

За купени повеќе од 3 авиокарти следат попусти и гратис  трансфери до еаеродром!