[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Авиокарти Америка

Print Friendly, PDF & Email

Табела на дестинации и цени на авионски карти со вклучени аеродромски такси

Напомена: кај дестинациите кај кои има можност за резервирање на нискобуџетна

компанија е означено и потребнио е да не контактирате заради проверка на моменталната цена.

Destinacija

Od

Skopje

Od

Solun

Od

Sofija

Promena na karta i

Cena na promena

NEW YORK

603

N/p OS

BOSTON

640

N/p LX

WASHINGTON

603

N/p OS

CHICAGO

640

N/p OS

DETROIT

708

150USD OU/US

DENVER

768

150USD OU/US

PHILADELPHIA

683

150USD OU/US

ATLANTA

728

150USD OU/US

HOUSTON

768

150USD OU/US

MIAMI

728

150USD OU/US

LOS ANGELES

819

150USD OU/US

SAN FRANCISCO

779

N/p LH

TAMPA

727

150USD OU/US

ORLANDO

728

150USD OU/US

ВАЖНИ НАПОМЕНИ!

Цените се дадени за авионска карта со вклучени аеродросмки такси и сите други давачки во Еур за плаќање

исклучиво во денарска протвредност по курс 1 Еур = 61,80 МКД. Цените се променливи и не секогаш ја има

на располагање класата на сервис по најповолната цена. Информирајте се во агенција или проверете на

он лајн пребарувачот. Следата специјални попусти за редовни клиенти и корпорации.

Важат Општите услови на патување на СКТМ и услувите на авиокомпаниите према класа на сервис.

Организирани секојдневни трансфери до аеродромите Скопје, Солун, Тирана и Софија.

За купени повеќе од 3 авиокарти следат попусти и гратис  трансфери до аеродром!

About the Author