[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

Авиокарти  on-line

Отворете, пребарајте и резервирајте… Наједноставен и најбрз начин да резервирате авионска карта по најповолни тарифи…
Без обврски за плаќање со кредитни картички и можни непријатности и грешки. Вие резервирајте, а ние ќе Ве контакираме во најкраток можен рок…

Renting apartments in Bitola

View All Portfolio

Aries Blog

Read The Blog

Златниот град Микена – град на легендарниот цар Агамемнон

Златниот град Микена – град на легендарниот цар Агамемнон –   Микена (на старогрчки: Μυκῆναι, грчки: Μυκήνες) е археолошко наоѓалиште во Грција кое се наоѓа околу 90 km југозападно од Атина, во североисточниот дел на Пелопонез. Хомер ја нарекувал „об...

АТИНА – Градот на двете „завојувани“ божества

АТИНА – Градот на двете завојувани божества Атина често пати се нарекува колевка на западната цивилизација… Таа е еден од најстарите светски градови чија историја бележи преку 3400 години… Додека за многумина Грција ја крие мистиката на митологијата проткаена во...

Работа во Нов Зеланд

Работа во Нов Зеланд                   И додека сите трчаат во Америка, Канада и Австралија, Нов Зеланд чезнее за странски работници, бидејќи оваа земја е во силен економски раст. На саемот за вработување во соседна Србија еден учесник...

Промоција Qatar Airways

Промоција Qatar Airways   Почитувани патници, Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Qatar Airways за Австралија и Кина. Промоцијата почнува 05-ти Ноември и ќе трае заклучно со 19-ти Ноември, а ги опфаќа Сиднеј, Мелбурн Перт, како и најпо...
  1. Име *
    * Ве молиме внесете го името
  2. Email *
    * Внесете валиден email
  3. Порака *
    * Ве молиме внесете порака