[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Бизнис визи

Print Friendly, PDF & Email

Бизнис Визи

Австралиската Бизнис Виза им дава можност на луѓето со својата фамилија да инвестираат или изградат свој бизнис во Австралија.

Бизнис Визите вклучуваат:


– 
Бизнис Иноватор – Виза
– 
Бизнис Инвеститор – Виза
– 
Бизнис Талент – Виза

Бизнис иноватор и бизнис инвеститор виза, се валидни за 4 години, со потенцијал да станат визи за постојан престој. Бизнис талент виза е виза за постојан престој.

Бизнис Иноватор – Виза – е виза за привремен престој за деловни луѓе со успешен бизнис, кои сакаат да поседуваат и управуваат нов или веќе постоечки бизнис во Австралија. Може да биде и првиот чекор кон добивање на постојана деловна миграциона виза.

Бизнис Инвеститор Виза – е виза за привремен престој за деловни луѓе со успешен бизнис или инвестираат во кариерата, кои се способни да направат одредена инвестиција во Австралија.

Бизнис Талент Виза – е виза за да го привлече највисокиот калибар на деловни луѓе, кои сакаат да управуваат со нов или веќе постоечки бизнис и да останат да живеат во Австралија.

About the Author