[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Прашалник за аплицирање за виза

Прашалник за аплицирање за виза   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Арие...

Туристичка визa за Канада

Туристичка визa за Канада Канада ги дефинира посетителите како луѓе кои сакаат да влезат во Канада со привремена причина, како туристи, привремени странски работници и интернационални студенти. Сите посетители на канада мора да аплицираат и да добијат туристич...

Иселенички програми на Нова Шкотска, Канада

Иселенички програми на Нова Шкотска, Канада Нова Шкотска е мала провинција на источното крајбрежје на Канада. Во своите граници го има полуостровот Нова Шкотска, островот Кејп Бретон и повеќе од 3.000 помали острови. Нејзиниот главен град, Халифакс, е познат како голем култур...

TEMPORARY WORK VISA

TEMPORARY WORK VISA     Привремената работна виза е популарен избор за кандидатите кои сакаат да дојдат да работат и живеат во Канада, што е можно поскоро. Во рамките на првата половина на 2013 година , беа одобрени од над 125.000 апликации за работни визи. Овој реж...

Канадска виза – новости и известувања

Канадска виза – новости и известувања Се отвора нов Центар за Виза Апликации на Канада за жителите на Македонија, во Скопје.  https://vfsglobal.ca/canada/macedonia/news.html ВФС Глобал како дел од договорот доделен од Владата на Канада ќе обезбеди услуги од Центарот за Виза...

Лажни посредници за канадски визи ги мамат граѓаните!

НЕ НАСЕДНУВАЈТЕ: Лажни посредници за канадски визи ги мамат граѓаните!   Иселенички визи за Канада им ветуваат лажни посредници на македонските граѓани – за однапред уплатен надомест овие лица или агенции тврдат дека можат за многу кратко време или со олеснета процедура, д...

Работа во Канада-што значи тоа?

  ВНИМАВАЈТЕ! Работата во Канада за која пишуваат порталите толку често, подразбира иселеничка виза која е за наши стандарди скапа, и НЕ се добива за кратко време. Канада е земја неколку пати поголема од Европа, а има 30-тина милиони жители. До 2030 година имаат намера...

Канада ширум ги отвора границите!

Сакате да се селите? Канада ширум ги отвора границите! Превземено од https://faktor.mk/archives/130155#     Канада во наредната година ќе прими помеѓу 260.000 и 285.000 доселеници, што е рекорден број во историјата на оваа земја рекол министерот за државјанство и имиграциј...

Како во Канада со квалификација

How can I come to Canada as a skilled worker? The Federal Skilled Worker (FSW) program is for people who are selected to immigrate to Canada because of their work experience and skills. Important Note: Recently, there have been significant changes to this program. New caps for...

Типови на работни визи за Канада

Типови на работни визи за Канада Through many different Work Visas, Canada is looking to attract professionals from a wide range of occupations and industries to allow applicants the opportunity to obtain a work visa for Canada experience Canadian life in Canada at its best....