[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Туристичка виза за Aвстралиска

Потребни документи за Австралиска туристичка виза       Документи за Aвстралиска туристичка виза     Од гаранторот ————————– – статутарна декларација( во која изјавува дека ке ги снос...

Прашалник за аплицирање за виза

Прашалник за аплицирање за виза   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Арие...

Фамилијарна виза

Фамилијарни Визи Во Фамилијарни Визи спаѓаат: Spouse Visa – за брачен другар / партнер Кандидатите кои сакаат да мигрираат во Австралија, треба да имаат спонзор од потесното семејство или роднина, кој е Австралиски државјанин, постојан жител на Австралија или државјанин на ...

Работна виза за Австралија

Работни Визи Програмата за Австралиска работна виза е приспособена да ги охрабри поединците со специфични вештини и способности да мигрираат во Австралија, да се подобри економијата во Австралија и работната сила. Апликантите за работна виза кои се способни да добијат спонзорство...

Бизнис визи

Бизнис Визи Австралиската Бизнис Виза им дава можност на луѓето со својата фамилија да инвестираат или изградат свој бизнис во Австралија. Бизнис Визите вклучуваат: – Бизнис Иноватор – Виза – Бизнис Инвеститор – Виза – Бизнис Талент – Виза Би...

Работа во Австралија

Работа во Австралија Австралија има силна квалификувана работна сила од околу 10 милиони луѓе. Поголемиот дел се образовани и добро обучени, некои имаат одредени курсеви или универзитетски квалификации. Тековната месечна Австралиска стапка на невработеност е 5,8% – која...

Пазар на трудот во Австралија

Австралиската работна сила има доживеано многу структурни подобрувања во текот на последната декада, што придонесе за пораст на работните места и продуктивност. Во последните две години, вработувањето се зголеми за повеќе од 2% годишно. Во Април 2013, стапката на невработен...

Факти за Австралија

Факти за Австралија Животот во Австралија Мултикултурно население Резидентното население на Австралија во моментов се проценува на 22.020,000 жители и е проектирано да се зголеми на стапка 1 лице на секоја 1 минута и 44 секунди. Овој раст на населениет...

Историја за Емиграцијата во Австралија

Емиграцијата одигра важна улога во порастот на населението и економскиот развој на Австралија. Првиот рекорд е постигнат пред 50 000 години, кога предците на Австралиските домородци се доселија од островите на Малајскиот Архипелаг и Нова Гвинеја. Од раните (1600-те г...