[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Прашалник за аплицирање за виза

Прашалник за аплицирање за виза   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Арие...

Визи за Соединетите Американски Држави

Визи за Соединетите Американски Држави (материјал користен од офцијалната веб страница на Стејт департмент за Македонија) Услуги за неимигрантска виза – само со закажување на интервју.  Интервјуата се реализираат во претпладневните часови секој понеделник, среда и пет...

Бизнис визи

Е1 Визае привремена работна виза за трговци и одредени квалификувани работници, да дојдат во САД и да се вклучат во меѓународната трговија вклучувајѓи трговија на стоки, услуги, банкарство, осигурување, туризам, транспорт и технологија. Оваа виза е достапна само за државјани ...

Иселенички визи

Иселенички визи Апликанти кои сакаат постојано да се преселат во САД треба да аплицираат за иселеничка виза. Следните се типови на иселенички визи: Иселеништво спонзорирано од семејството Иселеништво врз основа на вработување Виза Лотарија (Лотарија за зелена карта) Посебни/Други...