[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Прашалник за аплицирање за виза

Прашалник за аплицирање за виза   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Арие...

Специјални понуди – Голем виртуелен саем!!!

Пристигнаа повеќе од 200 работни позиции на прекрасното Источно крајбрежје. Ocean City, MD; Rehoboth Beach, DE; Bethany Beach, DE; Fenwick Island,DE; Wildwood, NJ  се само дел од локаците каде ќе може да го поминеш твоето Work & Travel  лето.  Доколку сакаш добра за...

Internship/Training Premium понуди

Internship/Training Premium понуди Trainee and Internship програмата Ви овозможува да се надоградите на професионален план во американска работна атмосфера. Ваквите програми Ви овозможуваат да научите повеќе, да откриете како да ги искористите вашите вештини, да се здобиете...

USA Internship/Training- Програма за Размена/Тренинг во САД

USA Internship/Training Програма за Размена/Тренинг во САД Дали сте возбудени да научите повеќе за Америка, да стекнете пракса во вашата област на студирање и во исто време да се здобиете со професионална кариера? Американците се уште пољубопитни да научат за вас и вашата култура...

USA Tax Refund

USA Tax Refund Доколку сте работеле во САД на програмите USA Work and Travel и Internship/Career Training вие сигурно сте плаќале данок на приход на платата што сте ја заработиле.  Дали сте заинтересирани за повраток на вашите пари? ЗИП Травел е вистинското место да го направит...

USA Work and Travel

Знаеш ли да уживаш во животот?!   Сакаш патувања, забава, нови пријателства, авантура… Зарем не ти здодеа монотонијата на секојдневниот живот? Ти треба нешто ново, поинакво… Нови лица и карактери, самостоен живот далеку од дома. Звучи интересно, признај !!!...

Au Pair USA

Au Pair претставува програма за културна размена на внимателно одбрани, комуникативни и флексибилни млади луѓе, кои сакаат да работат како бебиситери во американски семејства. Цели на програмата Аu pair  е одлична можност за подобрување на Англискиот јазик,...