[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Прашалник за аплицирање за виза

Прашалник за аплицирање за виза   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Арие...

Transport Reservation

Travel Agency Aries owns several types of vehicles for the needs of their clients. For all your trips, choose the type of vehicle that suits you as the fastest, most comfortable and safest to arrive from / to the requested destination. The vehicles are new, with all the comforts...

Редовна линија Словенија

Од неодамна воведена е нова автобуска линија од Македонија за Словенија.. Резервација на: https://aries.com.mk/ponuda.php?kategorija=avtobuski&potkategorija=Redovna_linija_Slovenija

Автобуски линии од МК

Автобуски линии – термини и цени можност за одложено плаќање до 24 рати Автобускиот превозник Тони Травел освен редовната линија Битола-Виена-Битола ви нуди и групни патувања низ цела Европа. Тони Травел секоја Недела има редовна линија за Виена од Битола, Прилеп, Велес...