[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Другарска Паралија

Print Friendly, PDF & Email

ДРУГАРСКА ЕКСКУРЗИЈА

ПАРАЛИЈА- СОЛУН

1 ден 22.05.2013 Состанок на групата во 05:30 часот на паркингот пред Спортска Сала. Поаѓање за Паралија 06,00 часот.. Пристигнување и сместување во апартманите. Слободно време. Ноќевање.

2 – 3 ден 22-25.05.2013 Престој во Паралија. Можност за дневно и ноќно дружење во градот кој во тој период ќе биде полн со млади од целиот Балкан.

4 ден 25.05.2013 Одјавување и проверка на апартманите од страна на нашите прествници. Поаѓање за Солун. Пристигнување и разглед на градот: плоштадот Аристотелис, познатите улици за шопинг Виа Игнација и Тсимицки, Белата Кула, можност за шопинг на Кинескиот пазар или шопинг центрите Медитераниан Космос…. Во попладневните часови околу 17 часот поаѓање за Битола. Пристигнување во вечерните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 2.500 денари

со можност за плаќање на 3 рати со кредитна картица

Во цената на аранжманот вклучено е:

  • Превоз со високотуристички автобус
  • Сместување во апартмани во Паралија на база

  • 3 ноќевања

  • влезница во дискотека

  • Организација и реализација на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

    • задолжително патничко осигурување 150 денари

    • НАПОМЕНА: Заради зачувувае на ентериерот на сместувањето агенцијата пред Вашето сместување ќе собере по 10 Еур/лице депозит, во случај да има настанати штети. Доколку е се во ред, парите ви се враќаат последниот ден.

Агенцијата ќе ви предложи неколку ресторани каде ќе можете да се храните по специјални цени.

Краен рок за уплата на аванс за пријавување 17.05. 2013 Петок.

Важат Општите услови за патување на СКТМ.

About the Author