fbpx

Хотел Истатов – Дојран

Print Friendly, PDF & Email

ХОТЕЛ ИСТАТОВ – ДОЈРАН Кога сте во Дојран, Ви го нудиме најдоброто од угостителската област – реткиот хотелиерски бисер во регионот и развиениот туристички и спортски рекреативен комплекс со богата трафиција и реноме. Хотел Истатов е идеално место за секаков вид на спортски подготовки на екипи од сите спортови. Токму поради овој факт секогаш е избор број 1 на екипите со врвни постигнувања. Хотелот Истатов, не е само хотел. Претстаува вистинска легенда која датира повеке […]

Повеќе