fbpx

Еуро Хотел Градче – Кочани, Македонија

Print Friendly, PDF & Email

ЕУРО ХОТЕЛ ГРАДЧЕ – КОЧАНИ Хотел Еуро Градче е лоциран на 6 километри северно од Кочани, на падините на Осоговските планини, на самиот брег на вештачкото езеро Градче. Сместување Еуро Хотел Градче располага со 25 комфорно – стилско уредени соби од кои 4 се апартмани. Хотелот има сопствен паркинг плац. СИТЕ СОБИ СЕ КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНИ ВО 2020 ГОДИНА.   Ресторан Традиционална кујна со локални специјалитети. Ресторанот е со капацитет од 420 седишта и мал ресторан […]

Повеќе