Angella Hotel & Residence 4* – Kопаоник, Србија

ANGELLA HOTEL & RESIDENCE 4* 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.11.2020 Цените се изразени во € по лице по ноќевање на база Полупансион Цените се изразени во € по лице по ноќевање – КРАТОК ПРЕСТОЈ Помалку број на ноќи од наведените ислучиво на барање Резервација на барање-исклучиво 5 дена пред термин Период Смена Мин.ноќ 1/2, 1/2+1, 1/2+2 1/1 Lux Апартман Краток Престој 1/2, 1/2+1, 1/2+2, 1/1+1 1/1* Lux Apartman ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ НА ДЕН […]

Read More

Grand Hotel & Spa 4 – Копаоник, Србија

Grand Hotel & Spa 4+**** Попуст за рана уплата од -15% за резервации направени до 31.10.2019 Цените се дадени во € по лице ,по ноќевање Помалку број на ноќевања од наведените исклучиво на барање! Период Смена Мин.ноќ Услуга 1/2 Std 1/3, 1/4, 1/5 Family 1/2 Sup 1/2,Sup+ 1/3 Sup+*** 1/4 Sup+*** 1/1 Std 1/1 Sup 1/1 Sup+ 1/3 Std 1/3 Sup*** 1/4 Sup*** 05.12 – 08.12. Чет / Нед 3 HB SKI OPENING 08.12 – […]

Read More

Hotel Putnik 4* – Копаоник, Србија

Hotel Putnik е лоциран во најубавиот дел на Копаоник, Сончева Долина, на  1.650 m/надморска висина. Комплетно е реновиран и на своите гости им ги овозможува сите оние услови кои би го направиле вашиот одмор незаборавен. Располага со 116 сместувачки капацитети, односно 270 легла, од кои 83 модерни стандардни соби, 13 фамилијарни соби и  6 луксузно опремени апартмани какои Супериор Вила Путник која е склоп во хотелот и располга со 6 фамилијарни и 8 стандардни соби. […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox