fbpx

ЗАКИНТОС – ВИЛА АНДРЕАС

Print Friendly, PDF & Email

ЛЕТО НА ЗАКИНТОС 2022 – ВИЛА АНДРЕАС ЗАКИНТОС е трето по големина, од седумте поголеми јонски острови, а воедно и еден од најубавите грчки острови, се наоѓа во јужниот дел на Јонското море. Широките песочни плажи со егзотични заливи и 123 км долга обала, со години овој остров ги превлекува туристите. Закинтос е најпознат по големите морски желки наречени “CARETTA CARETTA” кои на Закинтос се заштитен вид бидејќи таму се размножуваат. ЛАГАНАС се наоѓа на […]

Read More