fbpx

Хотел Шумски Фенери – Пелистер, Битола

Print Friendly, PDF & Email

Овој мал семеен хотел се наоѓа на 900 метри надморска височина во шума, во подножјето на Националниот парк Пелистер еден од најстарите паркови на Балканот со површина од 17.150 хектари – на надморска височина од 927 до 2601 метри. Хотелот е на 4 км од градот Битола и 25 километри од грчката граница. Заштитен знак на Пелистер се јасната изворска вода и реки, од каде што може да се види Пелагонија , водопадите и глацијалните […]

Повеќе

Хотел Молика 3* – Пелистер, Битола

Print Friendly, PDF & Email

 

Повеќе