fbpx

Автокамп Крани – Крани, Преспанско Езеро

Print Friendly, PDF & Email

АВТОКАМП КРАНИ – ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО   КАПРИ во Крани…секоја година се повеќе и повеќе го враќаме сјајот, убавината и животот во КРАНИ и Преспанското Езеро! Автокампот Крани располага со 30 апартмани и 20 бунгалови секој со по 2 соби, 4 кревети, бања, кујна и тераса. За рекреација на гостите, автокампот нуди плажа со 200 лежалки, шанк на плажа, одбојка на песок како и кошаркарско игралиште. За сите љубители на чист воздух и мирен одмор, ова […]

Повеќе

Хотел Lake View – Отешево, Преспанско Езеро

Print Friendly, PDF & Email

Село Отешево, скриено во брегот на Национален Парк Галичица, деновиве нема ништо освем викендиции и вили за мал број на фамилијии кој што доаѓаат за одмор. Tуристичката населба Отешево била исто така позната и атрактивна дестенеција низ Југославија и Европа. ​ Хотел Лејквју беше изграден во 1950-те под тогашниот режим на Премиер Јосип Броз Тито.  На врвот на неговата туристичка понуда во 80-тите и 90-тите, Отешево бил полн со живот, хотели, вили и ресторани. Познати […]

Повеќе