fbpx

Villa Filoxenia – Vrachos Beach

Print Friendly, PDF & Email

ВРАХОС БИЧ – се наоѓа на 600 км од Скопје, веднаш по Парга (околу 30км). Сместен на преубава, околу два километри долга плажа, ви овозможува прекрасен одмор на тиркизното Јонско море. Изобилува со кафанчиња, таверни, и рибни ресторани сместени по убавото шеталиште покрај море. Врахос секако ќе ви понуди преубав одмор во едно мало, мирно место богато со борова шума имаслинови дрва. Вила ФИЛОКСЕНИЈА се наоѓа на крајниот дел од плажата на Врахос во помирен […]

Read More