fbpx

TA Ариес располага со неколку видови на возила за потребите на агенциското работење. За сите ваши патувања одеберете тип на возило кое ви одговара како најбрзо,најудобно и најбезбедно  да пристигнете од/до бараната дестинација. Возилата се нови, со сите удобности на новите возила, опремени со клима уреди, голем багажен простор, видео/аудио опрема, како и  сите се лиценцирани со специфичните лиценци за превоз на патници, а управувани од професионални лиценцирани возачи кои разговараат повеќе светски јазици.

Располагаме со:

Патнички возила: Шкода Октавија 2011 година, Мерцедез Ц класа 2006 година, Фолксваген Шаран 7 седишта  2004 година

Патнички минибуси: Мерцедез Спринтер 20 седишта 2009 година, Рено Мастер 15 седишта, Рено Трафик 9 седишта 2006 година, Мерцедез Спринтер 315 9 седишта, Фолксваген Каравела 8 седишта 2005 година

Шкода Октавија 2010 година

Трансфер

од/до

Битола

Тип на возило

патничка кола

4 патници

минибус

8 патници

минубус

20 патници

автобус

48 патници

Напомена

Скопје – центар

4500

6000

8000

на барање

Скопје-аеродром

4000

5500

7000

на барање

Охрид – центар

1800

2600

5500

на барање

Охрид – Метропол

2000

2800

6000

на барање

Охрид -Св.Наум

2400

3100

6500

на барање

Охрид – Лагадин

2000

2800

6000

на барање

Прилеп

1200

2000

4500

на барање

Крушево

1800

3000

5000

на барање

Струмица

4500

6000

8000

на барање

Штип

4500

6000

8000

на барање

Дебарски бањи

4000

5500

7000

на барање

Неготино

1800

3000

5000

на барање

Ресен

1200

2000

4500

на барање

Граница

900

1500

2000

на барање

Граница Деве Баир

4800

6500

9000

на барање

Граница Табановце

4800

6500

9000

на барање

Граница Ќафасан

2400

3100

6500

на барање

Граница Богород.

4500

6000

8000

на барање

Граница Ново Село

4800

6500

9000

на барање

Цените се дадени по дестинација по  возило со вклучен 5 % ДДВ