Print Friendly, PDF & Email

Во овај дел на сајтот ќе ги добиете сите понуди на специјални попусти и промоции.

Објавено: LAST MINUTE CORNER Секој ден НОВИ понуди на ПОПУСТ!!!
21.07.2021
Термин Број на ноќевања Објект Локација Тип Цена
24-31 Јули 7 Вила Аг. Георгиос Фурка 1/3 281 Еур
24-31 Јули 7 Вила Аг. Георгиос Фурка 1/4 306 Еур
25-01 Avg 7 Вила Вергина Ханиоти 1/2 328 Еур
25-01 Avg 7 Вила Вергина Ханиоти 1/3 сп 345 Еур
25-01 Avg 7 Вила Вергина Ханиоти 1/3 336 Еур
25-01 Avg 7 Вила Вергина Ханиоти 1/4 354 Еур
25-01 Avg 7 Вила Вергина Ханиоти 1/4 Апп 434 Еу
27-03 Авг 7 Вила Афродити Нидри 1/3 315 Еур
27-03 Авг 7 Вила Афродити Нидри 1/2 306 Еур
27-03 Авг 7 Вила Порто Фино Никиана 1/2 313 Еур
27-03 Авг 7 Вила Порто Фино Никиана 1/3 323 Еур
27-03 Авг 7 Вила Спирос Агиос Никитас 1/2 306 Еур
27-03 Авг 7 Вила Спирос Агиос Никитас 1/3 322 Еур
28-06 Авг 9 Вила Асимина Евиа 1/2 305 Eур
28-06 Авг 9 Вила Анемос Евиа 1/3 296 Еур
28-06 Авг 9 Вила Анемос Евиа 1/4 323 Еур