[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

On-Line Ferrie System

Print Friendly, PDF & Email

Од неодамна ТА Ариес влегува во системот на  Aferry  koj нуди можност за резервации на огромен број на бродови од сите бродски компании, рути и дестинации низ целиот свет.

Одлична можност да разгледате и да го испланирате Вашето патување сега и по морски пат, како и да резервирате место, тип  на6 возило ,како  тип на кабина.

Резервациите се во реално време, со моментална потврда на резервација, како и максимална сигурност за плаќањето, потврдено од неколку сигурносни

системи и асоцијации. Доколку пак не сакате да ги користите Вашите кредитни картички, обратете се до нас, а ние ќе ви направиме понуда, резервација

и ќе ви испратме фактура и договор за патување- многу едноставно.Return   Single  Multi 

About the Author