[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

ВРАСНА – ВИЛА АРМИРИКИ

|Comments are Off
ВРАСНА – АРМИРИКИ     Врасна е туристичко место кое се наоѓа на само 80 километри од Солун во заливот “Strimonikos“. Ова место е едно од најпопуларните туристички места во Грција, со прекрасна широка песочна плажа и бистра вода. Враснa ја препорачувме за сите оние к...