[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

8ми Март Будва-Котор-Дубровник-Острошки Манастир

 8ми Март  Будва- Дубровник- Котор – Острошки манастир 2 ноќевања со појадок + бус + вечера + трансфери   1 ден: 07.03.2019 Четврток Поаѓање за Будва од Битола на паркингот Спортска сала во 20.00 часот со туристички автобус. Патот води преку Р.Албанија по...

8ми Март – Малта

|Comments are Off
  8ми Март на МАЛТА   4 Дена / 3 ноќевања / Авион Програмата е корегирана: 20.11.2018 Малта е најголемиот остров и културен, трговски и административен центар. Тука се премостуваат милениуми од неверојатен спектар на работи кои треба да се откријат. Каде и да од...

Крстарења по Егејско море со Celestyal cruises

|Comments are Off
Крстарења по Егејско море со Celestyal cruises Зошто крстарење наспроти другите типови на одмор? Одморите можат да бидат исцрпувачки. Пасошите мора да се проверат за валидност. Летови треба да се резервираат, и додека сте во потрага по најевтините можни летови, знаете дека цените...

8 ми Март Солун-Паралија-Вергина-Воден

|Comments are Off
СОЛУН – ПАРАЛИЈА – ВЕРГИНА – ВОДЕН 09.03.2019 – 10.03.2019   2 дена бус ( ноќевање со појадок + вечера) 1 ден (09.03.2019) Сабота  БИТОЛА – СОЛУН – ПАРАЛИЈА Состанок на групата во 05:00 часот на паркингот пред Спортска Сала . Поаѓање за...