[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

КСАМИЛ – ВИЛА ЛУНА

|Comments are Off
Ксамил -Албанија   Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот следен одмор и нема да зажалите бидејќи ќе уживате во одлична храна, долги сончеви денови, пливањ...