[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Kуќа за гости Чола – Битола

Куќа за гости Чола – према Lonely Planet најпознатиот туристички водич за Европа – најдобро што можете да го добиете за платените пари! Само 850 денари ноќевање во дво и тро креветни соби во традиционален стар конзулски стил изградени пред 2 години Услуга на ниво ...

Виа Апартмани Битола

Апартмани Виа –  реновиран и амбиеантално  уреден објект во самиот центар на градот. Традиционална битолска куќа од почетокот на овој век, со сета раскошност и каракктеристики на тогашниот градски стил и живот. Преуредена и приспособена за потребите и на најпре...

Вили на Пелистер

Националниот Парк Пелистер зафаќа површина од 17.150 хектари – надморска височина од 927 до 2601 m. Изобилува со уникатни природни богатства и претставува дом на ретки и ендемични животински и растителни видови. За да ги видите и доживеете сите убавини на планината Баба...

Aries Apartments Bitola

Апартманско сместување за Вашиот комфорен престој во Битола. Првенствено наменети за подолг престој, со вистински комодитет на сместување, дизајнирани и опремени за да се осеќате како да сте...