[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Тури низ Македонија

|Comments are Off
M A C E D O N I A T I M E L E S S Кружни тури низ Македонија поаѓање секој Вторник/ минибус   1.ДЕН (БИТОЛА – ОХРИД – СТРУГА – МАВРОВО) : Состанок на групата во 07.00 часот пред хотел Епинал и поаѓање за Св.Наум, преку Националниот парк Галичица. Пристигнување во Св.Наум в...