[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

КРСТАРЕЊЕ ПО ВОЛГА

|Comments are Off
КРСТАРЕЊЕ ПО ВОЛГА   11 дена / 10 ноќевања Брод: Андреј РУБЉОВ / Василиј СУРИКОВ   1.ДЕН БЕЛГРАД-МОСКВА-СТ.ПЕТЕРБУРГ Состанок на групата на аеродромот во Белград Никола Тесла,2 часа пред летот.  Лет за Ст.Петерсбург за тргнување  10.06 – 20.06: Лет SU 2091  во 1...

МОСКВА И САНК ПЕТЕРСБУРГ 2019

|Comments are Off
МОСКВА И САНК ПЕТЕРСБУРГ 2019     1 ден   Белград -Москва Состанок  на групата два часа пред поаѓање на Air Serbia аеродромот “Никола Тесла” во 04.30 часот.Лет со авиокомпанијата Air Serbia  vo 06.35 часот(JU 650) . Пристигнувањето на аеродромот во Москва Шереметјево во...