[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

ХУРГАДА (авион)

Хургада – некогашното рибарско село од почетокот на седумдесеттите години на минатиот век, со својот континуиран динамичен развој, денес веќе прерасна во едно од најзначајните и најмодерни туристички летувалишта во Египет. Оваа позната туристичка дестинација, лоцирана...