[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Tecimen 2* – Кушадаси

|Comments are Off
Tecimen 2* – Кушадаси   Кушадаси е најголемото летувалиште на турско-егејската обала, но и место каде непрекинато доаѓаат патнички бродови од каде туристите идат да го видат древниот Ефес. Покрај пристаништето се наоѓаат и ѕидините на Стариот град (Caravanserai),...

Melike 3* – Кушадаси

|Comments are Off
Melike 3* – Кушадаси   Кушадаси е најголемото летувалиште на турско-егејската обала, но и место каде непрекинато доаѓаат патнички бродови од каде туристите идат да го видат древниот Ефес. Покрај пристаништето се наоѓаат и ѕидините на Стариот град (Caravanserai), во кој...

Blue Sea 3*+- Кушадаси

|Comments are Off
Blue Sea 3*+- Кушадаси     Кушадаси е најголемото летувалиште на турско-егејската обала, но и место каде непрекинато доаѓаат патнички бродови од каде туристите идат да го видат древниот Ефес. Покрај пристаништето се наоѓаат и ѕидините на Стариот град (Caravanserai), в...