[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Правни поуки при купување недвижност во Грција

|Comments are Off
Правните принципи на недвижниот имот во Грција Трансферот на имот и регистрацијата е целосно транспарентен процес, лесно да се контролира и е јавна постапка во Грција. Земјата е членка на Европската унија од Јануари 1981 година, така да и националното и европското законодавст...

Недвижности Солун

|Comments are Off
 Недвижности Солун Погледнете ја листата на недвижности кои се на продажба во моментот. Линкот од секој објект ве носи на страницата на нашите партнери каде ќе можете да добиете подетални информации за расположивите недвижнини. Ви стоиме на располагање за повеќе...

Недвижности Касандра

Најголем избор на недвижнини на Халкидики.

Aries Apartments Bitola

Апартманско сместување за Вашиот комфорен престој во Битола. Првенствено наменети за подолг престој, со вистински комодитет на сместување, дизајнирани и опремени за да се осеќате како да сте...