[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

ПАРАЛИЈА – Вила Атина

|Comments are Off
 Вила Атина -Паралија   ПАРАЛИЈА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и преставува прекрасна комбинација на планината и морето. Паралија е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во пријатната медитеранска клима и убавата долга плажа. Не мо...

ЛЕПТОКАРИЈА – ВИЛА ДАНОС

|Comments are Off
 Лептокарија     Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија денес е прекрасен град кој изобилува со убави објекти за сместување, изградени според високите стандард...

НЕИ ПОРИ – ВИЛА МЕЛИА и АРОНИС

|Comments are Off
Неи Пори Најјужното местенце во регионот Пиериа, на само 3 часа со автомобил од Скопје и Битола е Неи Пори. Ако сте во потрага по одмор од градскиот метеж и стресот, ова е вистинското место за вас. Сместено е во подножјето на планината на боговите – Олимп. Самото место се состо...