[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

8ми Март на Малта

|Comments are Off
  8ми Март на МАЛТА   4 Дена / 3 ноќевања / Авион Програмата е креирана: 01.11.2018 Малта е најголемиот остров и културен, трговски и административен центар. Тука се премостуваат милениуми од неверојатен спектар на работи кои треба да се откријат. Каде и да ...

Грузија за Св.Кирил и Методиј

|Comments are Off
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библијските легенди Неовата арка застанала на планината Арарат. Од тројцата синови на Ное Сем, Хам и Јафет, кои се разделиле к...