[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Спа Хотел Огњаново 3 * – Огњаново

|Comments are Off
    Спа Хотел Огњаново 3 * – Огњаново Хотел “Огњаново” е лоциран на живописен рид во познат по своите лековити бањи село Огњаново. Целокупната концепција на хотелот  е потчинета на идејата за хармонија со природата, со намера комплексот да биде идеално...

Sevtopolis Balneo & Spa Hotel 4*

|Comments are Off
Павел Бања - место каде се обновува здравјето и ревитализира духот веќе 125 години

AQUATONIK – Велинград

|Comments are Off
AQUATONIK – Велинград   1 overnight on HB for 2 pax 1 overnight on BB for 2 pax 02.01.2018-23.12.2018 WEEKDAYS ONLY (Sunday – Thursday) RELAX Package Single Room 57 47 Double room 77 62 Double Room +  /without balcony/ 82 72 Double Room +  /with balcony/ 87 77...

МЕДИТЕ & СПА 4* САНДАНСКИ

Хотел Медите&Спа 4* – Сандански Цените важат до 20ти декември 2018     БАЗЕНИ Внатрешниот минерален базен е со димензии 12 х 8 м., 28 – 30 ° C, длабочина 1,40м-2,20м. Зимско работно време: Недела-Четврток од 09: 00ч. до 19: 00ч. Петок-Сабота од 09: 00ч...

Интерхотел 4* Сандански

Interhotel 4* www.interhotelsandanski.bg       Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот центар на Сандански, на само неколку чекори од живописн...

Дебарски бањи – Цапа

Дебарски бањи Уште од кога човештвото почна да живее на земјата, водата имаше витално значење за нашето здравје и благосостојба. Над 60% од нашето тело се состои од вода. Секоја клетка на нашето тело содржи течност која е составена воглавно од вода а истата е зашт...

Pirin park 5* – Сандански

Pirin park 5*     Pirin Park Hotel е член на ланецот хотели ”Sharlopov Hotels” и е идеално место за остварување на Вашите соништа. Нуди прекрасни градини, лековита минерална вода и незаборавни погледи. Во почетокот на 2009 година од страна на Европската Спа организација...