[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Велигден во Кападокија

|Comments are Off
ВЕЛИГДЕН ВО КАПАДОКИЈА Прв ден (25.04.2019) – четврток 08:30ч. Собир на групата пред спортската сала Младост Битола. Заминување кон Турција во 09.00 часот. Патот води преку Прилеп, Кавадарци, Неготино, Гевгелија, Грција и истото трае отприлика 24 часа со предвидени паузи за...

Грузија за Св.Кирил и Методиј

|Comments are Off
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библијските легенди Неовата арка застанала на планината Арарат. Од тројцата синови на Ное Сем, Хам и Јафет, кои се разделиле к...

Sevtopolis Balneo & Spa Hotel 4*

|Comments are Off
Павел Бања - место каде се обновува здравјето и ревитализира духот веќе 125 години

РОДОС- Бисер на Медитеранот

|Comments are Off
  РОДОС- Бисер на Медитеран 3  ноќи /4  Дена авион 25.05.2018-28.05.2018   Родос е еден од најубавите и најкарактеристични градови на Грчките Острови , со историја која датира многу векови наназад. Родос (грчки: Ρόδος) е најголемиот од островите на Додеканезите и во погл...

VENEZIA-FIRENZE-VERONA

|Comments are Off
VENEZIA-FIRENZE-VERONA       1 ДЕН (23.05.’18 – среда) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 10.00 часот. Поаѓање за Италија во 10.30 часот. Патот води преку г.п Табановце, Ниш, Белград, Загреб…денско и ноќно патување...

COTE D’AZUR MILANO-GENOA–MONTE CARLO–CANNES–NICE-VERONA

|Comments are Off
COTE D’AZUR MILANO-GENOA–MONTE CARLO–CANNES–NICE-VERONA 1.ДЕН (23.05.2018 – среда) БИТОЛА Состанок на групата во 08.30 часот на паркингот пред спортската сала. Поаѓање за Италија во 09.00 часот. Патот води преку Ниш, Белград, Загреб, Љубљана…денско и ноќно патувањ...

Будимпешта – Виена

|Comments are Off
Будимпешта – Виена       1 ДЕН (23.05.’18 – среда) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 14.30 часот. Поаѓање за Унгарија во 15.00 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Белград, Нови Сад…денско...

Будимпешта – Братислава

|Comments are Off
Будимпешта – Братислава 1 ДЕН (23.05.’18 – среда) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 15.00 часот. Поаѓање за Унгарија во 15.30 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Белград, Нови Сад…денско и ноќно патување, со к...