[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Велигден на Јонско море

   Велигден на Јонско море Парга-Лефкада-Крф-Мецово 3 ноќи/ 4 Дена автобус Јонско море и неговата прочуена убавина ќе ја видите во една програма од 4 дена. А никаде во Грција не се слави Велигден како традиционално на Јонските острови, а посебно на островот Крф. Парга пак е гра...