[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Хотел Широк Сокак

Хотел Широк Сокак – Вашиот дом далеку од дома во Битола   Хотел Широк Сокак е сместен во срцето на градот Битола, во исклучително карактеристична и жива област во близина на најпознатата улица во Македонија „Широк Сокак“. При посетата на Нашиот хотел ќе ја почуствувате...

Aries Apartments Bitola

Апартманско сместување за Вашиот комфорен престој во Битола. Првенствено наменети за подолг престој, со вистински комодитет на сместување, дизајнирани и опремени за да се осеќате како да сте...