[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

ЗАКИНТОС – ЛАГАНАС – ВИЛА ГИАТРАС И МАРИНОС И АНА

      ЗАКИНТОС – ЛАГАНАС Шести по ред во низата на острови, познати како “ЈОНСКИТЕ БРАЌА“, Закинтос е уште познат под Италијанското име “Il Fiore Di Levante” (Цветот на истокот), дадено од Венецијанците кои овде биле присутни неколку стотици години и оставиле неизбриш...