[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Спа Хотел Огњаново 3 * – Огњаново

|Comments are Off
    Спа Хотел Огњаново 3 * – Огњаново Хотел “Огњаново” е лоциран на живописен рид во познат по своите лековити бањи село Огњаново. Целокупната концепција на хотелот  е потчинета на идејата за хармонија со природата, со намера комплексот да биде идеално...

Sevtopolis Balneo & Spa Hotel 4*

|Comments are Off
Павел Бања - место каде се обновува здравјето и ревитализира духот веќе 125 години

МЕДИТЕ & СПА 4* САНДАНСКИ

Хотел Медите&Спа 4* – Сандански Цените важат до 20ти декември 2018     БАЗЕНИ Внатрешниот минерален базен е со димензии 12 х 8 м., 28 – 30 ° C, длабочина 1,40м-2,20м. Зимско работно време: Недела-Четврток од 09: 00ч. до 19: 00ч. Петок-Сабота од 09: 00ч...

Дебарски бањи – Цапа

Дебарски бањи Уште од кога човештвото почна да живее на земјата, водата имаше витално значење за нашето здравје и благосостојба. Над 60% од нашето тело се состои од вода. Секоја клетка на нашето тело содржи течност која е составена воглавно од вода а истата е зашт...

Aries Apartments Bitola

Апартманско сместување за Вашиот комфорен престој во Битола. Првенствено наменети за подолг престој, со вистински комодитет на сместување, дизајнирани и опремени за да се осеќате како да сте...