[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Ски куп Банско 2019

Неверојатна можност да ја видите светската ски елита.

Шопинг тура за Солун

|Comments are Off
ШОПИНГ  ТУРА  за  СОЛУН 19.01.2019  (сабота)   Ние ве водиме на 19.01.2019 во сабота во една од омилените дестинации за шопинг. Речиси секој од нас го има доживеано искуството да оди на шопинг во еден од најубавите градови близу нас. Шопингот во Солун е убаво и...

Гратчето на Дедо Мраз и Метеора

|Comments are Off
ГРАTЧЕТО НА ДЕДО МРАЗ и МЕТЕОРА Трикала и Метеора – 23.12.2018     Си беше еднаш, во едно градче… И овај Божиќ, во работилницатата на џуџињата се работи со полна пареа. Не пречекуваат во нивните топли пекари со привлекувачки мирис и убава глетка. Пчени...

Serre Chevalier – Француски ски центар

|Comments are Off
Serre Chevalier – Француски ски центар Овој ски центар се наоѓа во срцето на националниот парк Les Ecrins, под 4102м високиот врв Dome des Ecrins. Меѓу нашите гости е омилен ски центар, како заради своите снежни услови, одличното сместување, така и заради својата цена. ...

Alpe – D’Huez – Јануарско скијање во Франција

|Comments are Off
Alpe – D’Huez – Јануарско скијање во Франција Оваа година со АРИЕС скијајте во едно од најпознатите Француски скијалишта во областа “Grand Domaine” со 249 км стази на површина од 10.000 хектари. Скијалиштето ALPE D’HUEZ е сместено на надморска височина од...

ВЕЛИНГРАНД – 8 Декември со превоз

|Comments are Off
ВЕЛИНГРАД – 8 Декември со превоз (Сандански – Банско )   1 ден 07.12.18 Поаѓање во 05 часот од Прилеп за Велинград со попатна пауза во летно -зимскиот центар Сандански. Продолжување за Велинград – најпознат бањски центар во Бугарија со преку 80 минерални извори, та...

САНДАНСКИ – 8 Декември со превоз

|Comments are Off
САНДАНСКИ за 8 Декември со превоз 1 ден 07.12.2018 Поаѓање во 05 часот од Прилеп преку Струмица за бањскиот центар Сандански – слободна прошетка во центарот на градот, сместување во хотел Интер Хотел Сандански со 4*. Можност за користење на отворен и затворен ба...

БАНСКО – 8 Декември со превоз

|Comments are Off
БАНСКО за 8 Декември со превоз 1 ден 07.12.2018 Поаѓање во 05 часот од Прилеп за Банско со попатна пауза во најпознатиот бањски центар – Сандански. Продолжување за Банско –најпознат летен и зимски ски- центар во Бугарија Сместување во хотел со 4*. Можност за користење...

РИМ – 8 декември

|Comments are Off
ВЕЧНИОТ ГРАД – РИМ Главниот град на Италија – Рим, извонреден, космополитски град, со скоро 3.000 години глобално влијателна уметност, архитектура и култура… Античките рушевини, Форумот и Колосеумот, ја прикажуваат моќта на поранешната Римска империја...

БОЖИЌ во ИЗРАЕЛ

|Comments are Off
БОЖИЌ во Светата Земја  – ИЗРАЕЛ 04.ЈАНУАРИ 2018 – 11. ЈАНУАРИ 2018 / TURKISH AIRLINES  Реализирајте го сонот со посета на земјата ветена од Господа на Авраам и неговите следбеници, земјата кон која Мојсие ги поведе децата на Израил по егзодусот во Египет и секако земја...