[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email
Термини Број на ноќевања Минимум 2 лица Минимум 3 лица Минимум 4  лица
APT 1 Bedroom with balcony
ROOM ONLY
22.06-29.06.2018 7 ноќевања 446 380 347
29.06-06.07.2018 7 ноќевања 481 403 364
06.07-13.07.2018 7 ноќевања 517 427 383
13.07-20.07.2018 7 ноќевања 569 462 409
20.07-27.07.2018 7 ноќевања 640 509 444
27.07-03.08.2018 7 ноќевања 681 537 465
03.08-10.08.2018 7 ноќевања 718 561 483
10.08-17.08.2018 7 ноќевања 754 586 501
17.08-24.08.2018 7 ноќевања 697 547 473
24.08-31.08.2018 7 ноќевања 622 498 435
31.08-07.09.2018 7 ноќевања 487 408 368
07.09-14.09.2018 7 ноќевања 420 363 334

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност од 1ЕУР=62мкд.

Во цената е вклучено:

*7 ноќевања ROOM ONLY
*Авионски билет Скопје-Барселона-Скопје
*Организиран трансфер аеродром – хотел -аеродром
*Претставник во Шпанија кој ќе ве пречека на аеродром и е контакт лице во текот на Вашиот престој
*Багаж од 20кг + мала кабинска торба по лице

Во цената не е вклучено:

*Аеродромски такси 60 еур по лице – се плаќаат при резервација во агенцијата
*Патничко осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)