[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

Hotel Casa Karina 4* е луксузен апартмански хотел кој се наоѓа 100м од гондолата, 100м од Парк Пирин, и 1000м од центарот на Банско