[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email
Термини Број на ноќевања Возрасен 3-то возрасно лице 1-во дете 2-12.99 год
DOUBLE/TRIPLE
HALF BOARD
22.06-29.06.2018 7 ноќевања 583 516 315
29.06-06.07.2018 7 ноќевања 676 591 334
06.07-13.07.2018 7 ноќевања 713 620 341
13.07-20.07.2018 7 ноќевања 735 638 346
20.07-27.07.2018 7 ноќевања 739 641 346
27.07-03.08.2018 7 ноќевања 765 662 352
03.08-10.08.2018 7 ноќевања 832 715 365
10.08-17.08.2018 7 ноќевања 832 715 365
17.08-24.08.2018 7 ноќевања 832 715 365
24.08-31.08.2018 7 ноќевања 742 644 347
31.08-07.09.2018 7 ноќевања 707 615 340
07.09-14.09.2018 7 ноќевања 643 564 301

 

Термини Број на ноќевања Возрасен 3-то возрасно лице 1-во дете 2-12.99 год
DOUBLE/TRIPLE
FULL BOARD
22.06-29.06.2018 7 ноќевања 642 563 327
29.06-06.07.2018 7 ноќевања 735 638 346
06.07-13.07.2018 7 ноќевања 773 668 353
13.07-20.07.2018 7 ноќевања 794 685 358
20.07-27.07.2018 7 ноќевања 798 688 358
27.07-03.08.2018 7 ноќевања 824 709 364
03.08-10.08.2018 7 ноќевања 891 762 377
10.08-17.08.2018 7 ноќевања 891 762 377
17.08-24.08.2018 7 ноќевања 891 762 377
24.08-31.08.2018 7 ноќевања 802 691 359
31.08-07.09.2018 7 ноќевања 766 662 352
07.09-14.09.2018 7 ноќевања 702 611 308

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност од 1ЕУР=62мкд.

Во цената е вклучено:

*7 ноќевања ROOM ONLY
*Авионски билет Скопје-Барселона-Скопје
*Организиран трансфер аеродром – хотел -аеродром
*Претставник во Шпанија кој ќе ве пречека на аеродром и е контакт лице во текот на Вашиот престој
*Багаж од 20кг + мала кабинска торба по лице

Во цената не е вклучено:

*Аеродромски такси 60 еур по лице – се плаќаат при резервација во агенцијата
*Патничко осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)