[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Локација: Хургада
Цена: Од 450 Еур
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

 

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПРЕКРАСНИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН, ТРОПСКИ РАЈ

ХУРГАДА – најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта

Секој Понеделник & Петок – ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ ОД СКОПЈЕ (7, 10, 11 и 14 дневни пакет аранжмани)

ЗА ПОВЕЌЕ ТИПОВИ НА СОБИ ОТВОРЕТЕ ГО ПРИЛОЖЕНИОТ ДОКУМЕНТ

За хотелите кои ги означивме со жолта боја, нашата агенција, АУРОРА ТУРС со  партнерите ЕТЦ и САВАНА има ЕКСКЛУЗИВНО ПРАВО за продажба на територијата на Македонија.
Ексклузивитетот се однесува само за летовите СО АВИОКОМПАНИЈАТА “AMC AIRLINES” (ПОНЕДЕЛНИК & ПЕТОК).
Сите резервации за овие хотели, на летови со друга Авио компанија и на други термини, НЕМА да можат да бидат ПОТВРДЕНИ.

 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03 !!!

ХОТЕЛ ДОДАДЕН ЛЕТ  Од 17. Јуни
 Од 08. Јули
 Од 17. Јуни

08.ЈУНИ / 9 ДЕНА

7 ДЕНА од

10 ДЕНА од

14 ДЕНА од

KING TUT RESORT  4*(AI)
359 €

349 €

449 €

499 €

GRAND SEAS HOSTMARK 4* (AI)
Ексклузивитет за
МК пазар
359 €

359 €

429 €

509 €

MINAMARK RESORT
& SPA 4* (AI
369 €

339 €

469 €

469 €

LE PACHA HOTEL 3*+ (AI 359 €

359 €

439 €

499 €

REGINA SWISS INN
RESORT 4*(A
379 €

369 €

459 €

529 €

ROYAL STAR BEACH
RESORT 4*(AI)
Бесплатна“Sea Trip”
Екскурзија
Ексклузивитет за
МК пазар
359 €

359 €

469 €

499 €

RED SEA TAJ MAHAL 5* (AI) 399 €

389 €

559 €

569 €

SUNNY DAYS EL
PALACIO 4*(AI)
Ексклузивитет за
МК пазар
399 €

389 €

469 €

569 €

SUNNY DAYS PALMA
DE MIRETTE 4*(AI)
Ексклузивитет за
МК пазар
399 €

389 €

469 €

569 €

BELLA VISTA RESORT 4*(AI) 419 €

399 €

509 €

599 €

AMWAJ BLUE BEACH
RESORT & SPA 5*(AI)
389 €

379 €

449 €

539 €

SEAGULL RESORT  4*(AI) 399 €

389 €

489 €

569 €

ELYSEES DREAM BEACH 4*(AI) 359 €

349 €

459 €

489 €

MOVENPICK RESORT
SOMA BAY 5*(AI)
489 €

449 €

599 €

709 €

SEA STAR BEAU RIVAGE 5*(AI) 419 €

389 €

519 €

609€

MERCURE HOTEL  4* (AI)
(ex Sofitel)
449 €

399 €

549 €

649 €

STEIGENBERGER AQUA
MAGIC 5*(AI)
489 €

459 €

589 €

719 €

CARIBBEAN WORLD
RESORT 5*(AI)
469 €

419 €

569 €

669 €

PYRAMISA SAHL
HASHEESH RESORT 5*(AI)

Бесплатна“Sea Trip”
Екскурзија
Ексклузивитет за
МК пазар
459 €

409 €

529 €

659 €

DESERT ROSE RESORT 5*(AI)
Ексклузивитет за
МК пазар
529 €

469 €

579 €

729 €

LA BRANDA ROYAL
MAKADI 5*(AI)
Бесплатна“Sea Trip”
Екскурзија
489 €

439 €

559 €

709 €

SUNRISE HOLIDAYS
RESORT 5*
(AI)(Adults only )
529 €

489 €

679 €

789 €

SERENITY MAKADI
BEACH 5*
(AI)
569 €

489 €

789 €

829 €

CONTINENTAL RESORT
HURGHADA 5*(AI)
Ексклузивитет за
МК пазар
 489 €

429 €

629 €

689 €

MERAKI BEACH RESORT
4*(AI)(Adults Only )
 559 €  499 € 709 € 809 €
HILTON RESORT 5*(AI) 509 €

519 €

729 €

869 €

OLD PALACE RESORT 5*(AI)  589 €

529 €

679 €

869 €

ALBATROS CITADEL 5*(AI)
(ex Citadel Azur)
 729 €

639 €

839 €

1.089 €

CLEOPATRA LUXURY
RESORT 5*(AI)
 529 €

469 €

659 €

779 €

SENTIDO MAMLOUK
PALACE 5*(AI)
 579 €

529 €

719 €

869 €

TROPITEL SAHL
HASHEESH 5*(AI)
 579 €

509 €

749 €

859 €

JUNGLE AQUA PARK 5*(AI)  619 €

569 €

949 €

939 €

JAZ MAKADINA 5*(AI)  649 €

579 €

819 €

969 €

SENTIDO PALM ROYALE
SOMA BAY 5*
(AI)
 699 €

609 €

799 €

1.039 €

MARRIOTT  RESORT 5*(AI)  699 €

609 €

859 €

1.039 €

ALBATROS PALACE 5*(AI)  679 €

599 €

779 €

1.009 €

ALBATROS WHITE
BEACH 5*(AI)
 749 €

649 €

859 €

1.119 €

SHERATON SOMA BAY 5*(AI)  709 €

629 €

959 €

1.069 €

STEIGENBERGER AL DAU
BEACH 5*(AI)
 779 €

679 €

969 €

1.169 €

PREMIER LE REVE 5*(UAI)
(Adults Only )
 799 €

689 €

989 €

1.199 €

DANA BEACH RESORT 5*(AI)  789 €

679 €

979 €

1.189 €

BARON PALACE 5* DLX(AI)  1.099 €

929 €

1.259 €

1.689 €

SUNRISE GRAND SELECT
CRYSTAL BAY 5*(AI)
 749 €

649 €

969 €

1.119 €

РАСПОРЕД НА ЧАРТЕР ЛЕТОВИ СО АВИОКОМПАНИЈАТА “AMC AIRLINES” (ПОНЕДЕЛНИК & ПЕТОК)

Летови во ПОНЕДЕЛНИК
Поаѓање од СКОПЈЕ             06:20 часот (AMV 1258)
Пристигнување во Хургада      09:25 часот
Враќање од Хургада             02:01 часот (AMV 1257)
Пристигнување во Скопје        05:20 часот

Летови во ПЕТОК
Поаѓање од СКОПЈЕ             06:20 часот (AMV 5358)
Пристигнување во Хургада     09:25 часот
Враќање од Хургада             02:01 часот (AMV 5357)
Пристигнување во Скопје       05:20 часот

*** Времињата на летови може да претрпат промени и истите мора да се проверат пред поаѓање.