[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Локација: Хрватско прморје
Цена: Од 40 Еур на ден...
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

Хрватска Лето 2019 on-line

Одлична можност да го резервирате својот летен одмор во Хрватска на брз и едноставен начин.
Погледенте ја широката палета на понуди на нашиот систем, а доколку сакате слбодно обратете ни се за асистенција.
Одлични цени, детални описи на сместувањето, како и моментална потврда на резервација.