info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Траење: Наем на апартман за 7 дена
Локација: Олимписка ривиера, Халкидики, Јонски брег, Јонски острови, Албанија ...
Цена: Цени од 25 Еур на ден
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

 

  LAST MINUTE CORNER      
Објавено: Секој ден НОВИ понуди НА ПОПУСТ!!!
20/08/2018
Термин Број на ноќевања Објект Локација Тип на студио Цена Линк до понудата
25/08-01/09/2018 7 Вила Данос Лептокарија 1/3 249 евра/наем https://aries.mk/package/leptokarija/
25/08-01/09/2018 7 Вила Аронис Неи Пори 1/2 215 евра/наем https://aries.mk/package/nei-pori/
29/08-05/09/2018 7 Вила Афродити Нидри – Лефкада 1/2 199 евра/наем https://aries.mk/package-category/lefkada/
29/08-05/09/2018 7 Вила Порто Фино Никиана – Лефкада 1/2+2 205 евра/наем https://aries.mk/package-category/lefkada/
29/08-05/09/2018 7 Вила Спирос Агиос Никитас – Лефкада 1/2 и 1/2+1 205/221 евра/наем https://aries.mk/package-category/lefkada/
29/08-05/09/2018 7 Вила Јонио Катизма – Лефкада 1/3 189 евра/наем https://aries.mk/package-category/lefkada/
29/08-05/09/2018 7 Вила Маринос Нидри – Лефкада 1/3 и 1/2+2 199/229 евра/наем https://aries.mk/package-category/lefkada/
29/08-05/09/2018 7 Вила Фиоре Парга 1/2 и 1/3+1 269/296 евра/наем https://aries.mk/package/parga/
29/08-05/09/2018 7 Вила Фиоре Парга 1/2+1/2 АПП 323 евра/наем https://aries.mk/package/parga/
30/08-07/09/2018 7 Вила Авра Закинтос 1/3 125 евра/лице https://aries.mk/package/zakintos/
01/09-08/09/2018 7 Вила Агиос Георгиос Фурка 1/4 179 евра/наем https://aries.mk/package/furka-grcija/
01/09-08/09/2018 7 Вила Мелиа Неи Пори 1/3 179 евра/наем https://aries.mk/package/nei-pori/
01/09-08/09/2018 7 Вила Данос Лептокарија 1/3 179 евра/наем https://aries.mk/package/leptokarija/
02/09-09/09/2018 7 Вила Вергина Ханиоти 1/4 251 евра/наем https://aries.mk/package/vila-vergina-hanioti/
02/09-09/09/2018 7 Вила Вергина Ханиоти 1/4 АПП 269 евра/наем https://aries.mk/package/vila-vergina-hanioti/
02/09-09/09/2018 7 Вила Амос Калитеа 1/4 199 евра/наем https://aries.mk/package/kalitea-2/
02/09-09/09/2018 7 Вила Дренос Калитеа 1/4 215 евра/наем https://aries.mk/package/kalitea-2/
02/09-09/09/2018 7 Вила Рафаил Пефкохори 1/3 161 евра/наем https://aries.mk/package/vila-rafail/
ВАЖНО: Цените на LAST MINUTE важат исклучиво за термините кои се објавени во табелата, и само за преостанати слободни капацитети.