info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Траење: 30 Дек 2017 - 02 Јан 2018
Локација:
Цена: 175 Eur
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

Нова Година Копаоник

                                                          4 дена/3 пoлни пансиони +2 свечени вечери                                                                 

           Термин:30.12.2017-02.01.2018  

Дочекајте ја Новата 2018 година во топол и пријатен амбиент во Апарт Хоетел КОПАОНИК –  БРЗЕЧЕ,  со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК..

30.12.2017 Состанок на групата од пред Холидеј Ин во 08:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник,сместување во Хотелот-Ручек. Слободно време за индивидуални активности. Вечера.Ноќевање.

31.12.2017 Појадок. По појадокот заминување кон скијачките центри на Копаоник и запознавање со нивните убавини, слободно време за индивидуални активности. Враќање во хотел. Ручек. Свечена вечера.Нокевање.

01.01.2018                                                                                                                                                  

Појадок. Индивидуална прошетка во Брзече, за љубителите на белиот спорт  и можност за факултативна посета на скијачките центри. Ручек во хотелот.

Реприза на 31.12 со Свечена вечера и музика. Ноќевање

02.01.2018    

Појадок. По појадокот заминување за Македонија. Во вечерните часови пристигнување во Скопје

 

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО 

 • Сместување во kopapartmani.co.rs
 • Превоз со високотуристички автобус
 • Oрганизација и водство на патувањето
 • 3 полни пансиони со 2 свечени вечери со музика
 • Туристичка такса за возрасни и деца.
 • Трансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 12.2017

 

Деца од 3 до 9 години плаќаат 135 € ги користат сите услуги

За сопствен превоз се одбива 10 €  и туристичка такса  плаќаат на лице место

 

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ НЕ  Е ВКЛУЧЕНО

 • Индивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци
 • Трансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 01.2018 со доплата од 3 еур.
 • Доплата за 1/1 соба
 • Патничко осигурување – 5€
 • Факултативите задолжително се резервираат во агенцијата при самата уплата по избор

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА: 175 €

 

Термин ► 30.12-02.01.2018
Промо цена: 140€   до   05.09.2017
Ран Букинг: 155 €  до    28.10.2017
Регуларна цена: 175 €

Пасошот треба да важи минимум 3 месеци по завршувањето на патувањето како и можност за патување со лична карта!

 

УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ:

·         Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари

·         Во случај на промена на монетарниот пазар организаторот го задржува правото на промена на цените.

·         Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е само износот на аконтација, а остатокот е подлежен на промени.

·       АКОНТАЦИЈАТА од  30% во случај на откажување  на аражманот од  страна на  патникот  се задржува во агенција

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
 • во готово – авансно плаќање најмалку 30% од вкупната цена на аранжманот во моментот на пријавување, а остатокот најдоцна 15 дена пред поаѓање
 • кредитни картички
 • туристички крдит (6-36 рати ) аплицирање во агенција
 • вирманско плакање
ТРАВЕЛ  ИНФО:

 

·         Организатор на ова патување е Камелија Турс

·       Организаторот на патувањето го задржува правото, во случај на промена на цената на пазарот (автобускиот превоз), да ја промени и цената на аранжманот во случај на промена на горивото на пазарот и во зависност на бројот на групата и период на сезона.

·         Доколку не се оствари минималниот број  од  40 патници.

·         Организаторот го задржува правото да го откаже ,да ја зголеми или намали  цената на аранжманот како и цените на факултативните излети од зависност од периодот на сезоната

ЗА ОВОЈ АРАНЖМАН ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ НА Т.А. КАМЕЛИЈА ТУРС И СКТМ

 

·         За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 5 дена пред датумот на поаѓање.

·         Организаторот на патувањето го задржува

правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата(застој во сообраќај, локални штрајкови, локални

предупредувања, каснење на патници, непочитување на сатнина закажана однапред од страна на агенцијата и сл)

·         Побарајте  договор и осигурување!!!