[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

 Недвижности Солун

Погледнете ја листата на недвижности кои се на продажба во моментот. Линкот од секој објект ве носи на страницата на нашите партнери каде ќе можете да добиете подетални информации за расположивите недвижнини. Ви стоиме на располагање за повеќе детаљи и консалтинг околу нашините и постапките за купување на имот во Грција. Контактирајте не, и ќе ви договориме состанок со нашиот преставник и преведувач во Грција.