[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Траење: 2-4-5-7 дена
Локација: Банско, Бугарија
Цена: од 18 Еур по лице
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

Sunrise 4*

Санрајз Парк и Спа комплексот се наоѓа на неколку минути од влезот на најблиската ски слифт станица во Банско. Сместувачките капацитети се опремени на база на природни материјали,а бесплатниот безжичен интернет е достапен во јавните простории.

Овој комплекс содржи гардаробер за ски опремата, ресторан, бар во лобби кој работи нон стоп. Добро опремениот спа центар содржи затворен базен, сауна, парна бања и ексклузивни третмани за нега на лице и тело.

Паркк и спа комплексот Санрајз е опкружен со голема градина и простор за спремање на скара. На располагање има и подземна гаража за гостите.

Комплексот е сместен 5 минути пешачење од стариод дел на Банско и многубројните меани, продавници, барови. До гондолата може да се стаса со хотелски минибус.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

-10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 10.12.2018, СО ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 15.12.2018

 

SUNRISE PARK / 4* / BANSKO
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК A
01.12.2018
21.12.2018
B
22.12.2018
27.12.2018
C
28.12.2018
01.01.2019
D
02.01.2019
09.01.2019
B
10.01.2019
24.01.2019
D
25.01.2019
16.02.2019
B
17.02.2019
09.03.2019
A
10.03.2019
31.03.2019
STUDIO СТУДИО
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 38.72 40.48 80.96 49.28 40.48 49.28 40.48 38.72
2 Возрасни лица 48.4 50.6 101.2 61.6 50.6 61.6 50.6 48.4
3 Возр лица со екстра легло за 3то лице 65.34 68.31 136.62 83.16 68.31 83.16 68.31 65.34
1 Возр +1 Дете (0-5,99) 38.72 40.48 80.96 49.28 40.48 49.28 40.48 38.72
2 Возр +1 Дете (0-5,99) 48.4 50.6 101.2 61.6 50.6 61.6 50.6 48.4
2 Возр +1 Дете (6-11,99) 60.5 63.25 126.5 77 63.25 77 63.25 60.5
1-BED ROOM APARTAMENT АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
2 Возрасни лица 51 55 107.8 66 55 66 55 51
3 Возр лица со екстра легло за 3то лице 68.31 74.25 145.53 89.1 74.25 89.1 74.25 68.31
4 Возр лица со екстра легло за 3то и 4то лице 86.02 93.5 183.26 112.2 93.5 112.2 93.5 86.02
2 Возр +1 Дете (0-5,99) 51 55 107.8 66 55 66 55 51
2 Возр +1 Дете (6-11,99) 63.25 68.75 134.75 82.5 68.75 82.5 68.75 63.25
2 Возр +2 Деца (0-5,99) (0-5,99) 50.6 55 107.8 66 55 66 55 51
2 Возр +2 Деца (0-5,99) (6-11,99) 63.25 68.75 134.75 82.5 68.75 82.5 68.75 63.25
2 Возр +2 Деца (6-11,99) (6-11,99) 63.25 68.75 134.75 82.5 68.75 82.5 68.75 63.25
3 Возр +1 Дете (0-1,99) 68.31 74.25 145.53 89.1 74.25 89.1 74.25 68.31
STUDIO GOLD СТУДИО ГОЛД
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 51 52.8 96.8 63.36 52.8 63.36 52.8 51
2 Возрасни лица 63.8 66 121 79.2 66 79.2 66 63.8
3 Возр лица со екстра легло за 3то лице 86.13 89.1 163.35 106.92 89.1 106.92 89.1 86.13
1 Возр +1 Дете (0-5,99) 51 52.8 96.8 63.36 52.8 63.36 52.8 51
2 Возр +1 Дете (0-5,99) 63.8 66 121 79.2 66 79.2 66 63.8
2 Возр +1 Дете (6-11,99) 79.75 82.5 151.25 99 82.5 99 82.5 79.75
APPARTMENT GOLD АПАРТМАН ГОЛД
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
2 Возрасни лица 68.2 72.6 127.6 85.8 72.6 85.8 72.6 68.2
3 Возр лица со екстра легло за 3то лице 92.07 98.01 172.26 115.83 98.01 115.83 98.01 92.07
4 Возр лица со екстра легло за 3то и 4то лице 115.94 123.42 216.92 145.86 123.42 145.86 123.42 115.94
2 Возр +1 Дете (0-5,99) 68.2 72.6 127.6 85.8 72.6 85.8 72.6 68.2
2 Возр +1 Дете (6-11,99) 85.25 90.75 159.5 107.25 90.75 107.25 90.75 85.25
2 Возр +2 Деца (0-5,99) (0-5,99) 68.2 72.6 127.6 85.8 72.6 85.8 72.6 68.2
2 Возр +2 Деца (0-5,99) (6-11,99) 85.25 90.75 159.5 107.25 90.75 107.25 90.75 85.25
2 Возр +2 Деца (6-11,99) (6-11,99) 85.25 90.75 159.5 107.25 90.75 107.25 90.75 85.25
3 Возр +1 Дете (0-1,99) 92.07 98.01 172.26 115.83 98.01 115.83 98.01 92.07
2-BED ROOM APARTMENT АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4 Возрасни лица 96.8 101.2 202.4 123.2 101.2 123.2 101.2 96.8
5 Возр лица со екстра легло за 5то лице 113.74 118.91 237.82 144.76 118.91 144.76 118.91 113.74
6 Возр лица со екстра легло за 5то и 6то лице 130.68 136.62 273.24 166.32 136.62 166.32 136.62 130.68
4 Возр +1 Дете (0-5,99) 96.8 101.2 202.4 123.2 101.2 123.2 101.2 96.8
4 Возр +1 Дете (6-11,99) 109 113.85 227.7 138.6 113.85 138.6 113.85 109
4 Возр +2 Деца (0-5,99) (0-5,99) 96.8 101.2 202.4 123.2 101.2 123.2 101.2 96.8
4 Возр +2 Деца (0-5,99) (6-11,99) 109 113.85 227.7 138.6 113.85 138.6 113.85 109
4 Возр +2 Деца (6-11,99) (6-11,99) 109 113.85 227.7 138.6 113.85 138.6 113.85 109
5 Возр +1 Дете (0-1,99) 113.74 118.91 237.82 144.76 118.91 144.76 118.91 113.74
MEISONETTE МЕЗОНЕТ
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
5 Возрасни лица 121 126.5 253 154 126.5 154 126.5 121
6 Возр лица со екстра легло за 6то лице 137.94 144.21 288.42 175.56 144.21 175.56 144.21 137.94
7 Возр лица со екстра легло за 6то и 7мо лице 154.88 161.92 323.84 197.12 161.92 197.12 161.92 154.88
5 Возр +1 Дете (0-5,99) 121 126.5 253 154 126.5 154 126.5 121
5 Возр +1 Дете (6-11,99) 133.1 139.15 278.3 169.4 139.15 169.4 139.15 133.1
5 Возр +2 Деца (0-5,99) (0-5,99) 121 126.5 253 154 126.5 154 126.5 121
5 Возр +2 Деца (0-5,99) (6-11,99) 133.1 139.15 278.3 169.4 139.15 169.4 139.15 133.1
5 Возр +2 Деца (6-11,99) (6-11,99) 133.1 139.15 278.3 169.4 139.15 169.4 139.15 133.1
6 Возр +1 Дете (0-5,99) 137.94 144.21 288.42 175.56 144.21 175.56 144.21 137.94
6 Возр +1 Дете (6-11,99) 150 156.86 313.72 190.96 156.86 190.96 156.86 150
2 BEDROOM APARTMENT GOLD АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ ГОЛД
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4 Возрасни лица 127.6 132 220 158.4 132 158.4 132 127.6
5 Возр лица со екстра легло за 5то лице 149.93 155.1 258.5 186.12 155.1 186.12 155.1 149.93
6 Возр лица со екстра легло за 5то и 6то лице 172.26 178.2 297 213.84 178.2 213.84 178.2 172.26
4 Возр +1 Дете (0-5,99) 127.6 132 220 158.4 132 158.4 132 127.6
4 Возр +1 Дете (6-11,99) 143.55 148.5 247.5 178.2 148.5 178.2 148.5 143.55
4 Возр +2 Деца (0-5,99) (0-5,99) 127.6 132 220 158.4 132 158.4 132 127.6
4 Возр +2 Деца (0-5,99) (6-11,99) 143.55 148.5 247.5 178.2 148.5 178.2 148.5 143.55
4 Возр +2 Деца (6-11,99) (6-11,99) 143.55 148.5 247.5 178.2 148.5 178.2 148.5 143.55
5 Возр +1 Дете (0-1,99) 149.93 155.1 258.5 186.12 155.1 186.12 155.1 149.93
RELEASE DAYS 7//5 14//8 25//21 14//8 14//8 14//8 14//8 7//5
Период на продажба Период на престој Промоции
August 6, 2018 January 24, 2019 January 2, 2019 January 24, 2019 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12
August 6, 2018 December 21, 2018 December 1, 2018 December 21, 2018 5=4, 6=5, 7=5
August 6, 2018 March 31, 2019 March 10, 2019 March 31, 2019 5=4, 6=5, 7=5
August 6, 2018 December 27, 2018 December 22, 2018 December 27, 2018 6=5, 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12
August 6, 2018 March 9, 2019 February 17, 2019 March 9, 2019 6=5, 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12
August 6, 2018 January 24, 2019 January 10, 2019 January 24, 2019 6=5

Можност за превоз со следниве датуми на поаѓање

Денови на поаѓање – Превоз Банско и Разлог
7 Ноќевања 4 Ноќевања 3 Ноќевања
06.01-13.01.2019 06.01-10.01.2019 10.01-13.01.2019
13.01-20.01.2019 13.01-17.01.2019 17.01-20.01.2019
20.01-27.01.2019 20.01-24.01.2019 24.01-27.01.2019
27.01-03.02.2019 27.01-31.01.2019 31.01-03.02.2019
03.02-10.02.2019 03.02-07.02.2019 07.02-10.02.2019
10.02-17.02.2019 10.02-14.02.2019 14.02-17.02.2019

 

ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ: 

Превоз од Скопје со аранжман- Возрасен – 35еур, Дете од 2-11,99год – 25еур

Превоз од Битола, Прилеп, Кавадарци (Дреново), Велес со аранжман- 45еур, Дете од 2-11,99год – 35еур

Само превоз од Скопје – 40еур, дете од 2-11,99год – 30еур.

Само превоз од Битола, Прилеп, Кавадарци (Дреново), Велес – 50еур, дете од 2-11,99год – 40еур.

 

Во цените е вклучено: појадок, употреба на базен, сауна, парна бања, фитнес, ски гардероба, детска соба, интернет, превоз до гондолата, бесплатен мини бар во соба при пристигање ( минерална вода, чај и кафе)

 

Голд пакетот вклучува: соби со поглед на терените и планината, употреба на сеф, внатрешен паркинг, бесплатен мни бар, шише вино и овошје, транспорт до гондолота во било кое време од 8-17часот, 15% попуст во барот, спа третманите, и корисшење на камено џакузи доколку престојот е од 7 ноќевања па нагоре.

 

Попустите и промоциите НЕ можат да се комбинираат.

Полупансионот вклучува и минерална вода и џус од машина.

Новогодишната вечера е задолжителна, а Божиќната не е задолжителна.

Бебешко креветче-бесплатно и на барање.

Минимум престој од 3 ноќевања за време на Новогодишниот период.

 

ДОПЛАТИ:

-Доплата за ПОЛУПАНСИОН по лице на ден: 9еур возрасено лице, 5еур дете од 6-11,99год.

-Новогодишна вечера: Возрасен – 60еур, дете од 6-11,99год – 30еур, доколку дете од 2-5,99год сака да има место за седење 10еур

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур – за престој од 4 ноќевања па нагоре

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур – зa престој од 1-3 ноќевања

-Задолжителна услужна такса по лице за целиот престој од 3еур, дете од 2-11,99год – 1,5еур.

-Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

 

ПОЛИТИКА НА ОТКАЗ:

Доцен отказ: Сезона А од 4-0 дена пред пристигање – 1 ноќевање пенали, Сезона Б и Д од 7-0 дена пред пристигање 1 ноќевање пенали, Сезона Ц – од 20-10дена прес пристигање -50% пенали од 9-0 дена – 100% пенали.

 

Далечина од центарот: 800 m
Жичара: 450 m

Хотелски содржини и услуги

Интернет
Ресторан
24 часовна услуга во соба
Игротека за деца
Лоби бар
Ски гардeробер
Перална
Сервис за пеглање
Рецепција 24/7

Активности во близина на хотелот

Билијард
Скијање
Риболов
Планинарење
Велосипедизам

сите соби се опремени со

ТВ
Сателитска ТВ
Простор за седење
Мини Бар
Фен
Бања/Тоалет
Балкон или Тераса
Када/Туш Кабина

локација

X Координати: 41.832922
Y координати: 23.4758134

Спа Услуги

Зона за третмани
Внатрешен базен (бесплатно)
Џакузи
Сауна (бесплатно)
Парна бања (бесплатно)
Фитнес (бесплатно)
Зона за релаксирање
Mасажа третмани