[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

Liolios Studios & Apartments – Skala Potamia (Golden Beach)

 

Лиолиос студиос – Скала Потамиа                                  
Лиолиос студиос – Скала Потамиа Мај Јуни Јули Август Септември
18 25 01 08 15 22 29 06 13 20 27 03 10 17 24 31 07 14 21
Број на ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
1/2 студио прв спрат 79 89 159 199 259 319 359 399 439 459 459 459 459 439 389 309 259 179 99
1/2+1 студио прв спрат 89 99 169 209 269 329 369 409 449 469 469 469 469 449 399 319 269 189 109
Апп 1/3 приземје 95 109 185 229 299 359 409 449 489 509 509 509 509 489 429 339 285 199 109
1/4 студио приземје 105 119 195 239 309 369 419 459 499 519 519 519 519 499 439 349 295 209 119
1/4 Апартман / / / 234 274 445 505 550 499 625 625 625 625 499 529 349 355 250 145
  / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Цената е дадена за наем на соба за 7 ноќевања, во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд
Клима уред со доплата 5 еур на ден – Wi-fi Интернет бесплатно
Важат Општите услови за патување на СКТМ.

 

Категорија: Апартманско сместување
Област: Остров Тасос, Грција
Град: Скала Потамиа
Тип: Фамилијарен одмор, Економичен одмор, Одмор за млади.
Од море: на неполни 2 минути од плажа
Тип на студиа: Двокреветни и Трокреветни студиа.
Во собите: соодветен број кревети, опремена кујна, фрижидер, балкон, клима (со доплата),
Услуга: Наем на соба (Room Only)
Влегување во собите: 14 часот по локално време;
Напуштање на собите: 09 часот по локално време;

Забелешка: Во студио е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет (број на кревети), преку дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 3 години во кревет со родител.
Првиот ден клиентите се сместуваат во исчистена соба, во текот на престојот самите клиенти се грижат за хигиената во собата.

VILLA ARGIRI -Skala Potamia (Golden Beach)

Вила Аргири – Скала Потамиа Мај Јуни Јули Август Септември
18 25 01 08 15 22 29 06 13 20 27 03 10 17 24 31 07 14 21
Број на ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
1/2 студио 70 80 145 180 235 285 325 360 395 415 415 415 415 395 350 280 235 160 90
1/2+1 студио 75 85 150 185 240 290 330 365 400 420 420 420 420 400 355 285 240 165 95
1/3 студио 80 90 155 190 245 295 335 370 405 425 425 425 425 405 360 290 245 170 100
1/4 студио 95 110 180 215 275 335 375 415 450 470 470 470 470 445 395 315 270 190 110
  / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Цената е дадена за наем на соба за 7 ноќевања, во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд
Клима уред со доплата 5 еур на ден – Wi-fi Интернет бесплатно
Важат Општите услови за патување на СКТМ.

 Категорија: Апартманско сместување

Област: Остров Тасос
Град: Скала Потамиа
Тип: Фамилијарен одмор, Економичен одмор, Одмор за млади.
Од море: на 5 минути од плажа
Координати: 40.7147632; 24.7549922
Опис на соби: Вкупно 6 студиа;
Тип на студиа: Двокреветни, Трокреветни и Четирикреветни.
Во собите: соодветен број кревети, опремена кујна, фрижидер, балкон, клима (со доплата),
Услуга: Наем на соба (Room Only)
Влегување во собите: 14 часот по локално време;
Напуштање на собите: 11 часот по локално време;

Забелешка: Во студио е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет (број на кревети), преку дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 3 години во кревет со родител.

Првиот ден клиентите се сместуваат во исчистена соба, во текот на престојот самите клиенти се грижат за хигиената во собата.

 

Finikas Studios – Golden Beach

Вила Финикас – Скала Потамиа Мај Јуни Јули Август Септември
18 25 01 08 15 22 29 06 13 20 27 03 10 17 24 31 07 14 21
Број на ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
1/2 студио 75 85 150 190 245 300 340 380 415 435 435 435 435 415 370 295 245 170 95
  / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Цената е дадена за наем на соба за 7 ноќевања, во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд
Клима уред со доплата 5 еур на ден – Wi-fi Интернет бесплатно
Важат Општите услови за патување на СКТМ.

Категорија: Апартманско сместување
Област: Остров Тасос, Грција
Град: Голден Бич
Тип: Фамилијарен одмор, Економичен одмор, Одмор за млади.
Од море: на на околу 2 мин од плажа
Во склоп на вилата има таверна, веднаш пред вилата се наоќа камп

Тип на студиа: Двокреветни студиа
Во собите: соодветен број кревети, опремена мини кујна, фрижидер, балкон, клима (со доплата на лице место 5 еур на ден),
Услуга: Наем на соба (Room Only)
Влегување во собите: 14 часот по локално време;
Напуштање на собите: 09 часот по локално време;

Alexandra rooms

Вила Александра – Скала Потамиа Мај Јуни Јули Август Септември
18 25 01 08 15 22 29 06 13 20 27 03 10 17 24 31 07 14 21
Број на ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
1/3 студио прв спрат 89 99 169 209 269 329 369 409 449 469 469 469 469 449 399 319 269 189 109
  / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Цената е дадена за наем на соба за 7 ноќевања, во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд
Клима уред со доплата 5 еур на ден – Wi-fi Интернет бесплатно
Важат Општите услови за патување на СКТМ.

Категорија: Апартманско сместување
Област: Остров Тасос, Грција
Град: Скала Потамиа
Тип: Фамилијарен одмор, Економичен одмор, Одмор за млади.
Од море: на 50m  од плажа
Вила Алексанра се наоѓа во близина на маркет, ресторани, таверни, компании за изнајмување на автомобили и мотори.

Тип на студиа: Трокреветни студиа (на спрат и на приземје)
Во собите: соодветен број кревети, опремена мини кујна, фрижидер, балкон, клима (со доплата),
Услуга: Наем на соба (Room Only)
Влегување во собите: 14 часот по локално време;
Напуштање на собите: 09 часот по локално време;

Забелешка: Во студио е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет (број на кревети), преку дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 3 години во кревет со родител.
Првиот ден клиентите се сместуваат во исчистена соба, во текот на престојот самите клиенти се грижат за хигиената во собата.